e.l.f. Baked eyeshadow palette anmeldelse

For snart et års tid siden fik jeg endelig købt en øjenskygge palette. Eller rettere fik jeg købt 2 styks 😉 

Jeg havde kigget på e.l.f. Cosmetics Baked eyeshadow palette, og synes de havde nogle flotte farver.
Som du nok kan se ud fra navnet, er øjenskyggerne bagt. Det skulle give et mere holdbart resultat og give en flottere og dybere farve.

Jeg købte farverne Texas, med brune og gyldne farver, og Seattle med nogle mere kolde farver. Så var jeg godt dækket ind og havde mange forskellige farvekombinationer at lege med.

Jeg var virkelig spændt på de her paletter, og jeg har i forvejen ekstrem dårlig tålmodighed når jeg venter på ting jeg har bestilt på nettet 😀 Så det føltes som hundrede år, men endelig kom de 😉

Første indtryk:
Jeg syntes at farverne er lidt mindre farverige end de er på billederne på deres webshop. Men det er okay, det er stadig nogle pæne farver og hvis de holdt hvad de lovede om kraftige farver, så ville jeg stadig være vild med dem.
Desværre var jeg heller ikke så tilfreds med farveresultatet. Jeg havde troet at de ville være meget mere pigmenterede end de er. Men jeg brugte dem stadig, for de er jo fine nok.
For 14 dages tid siden kommer jeg så til at se på deres webshop, at de anbefaler at man for at få kraftigere farver, kan blande lidt vand i.
Og det var ikke kun dem, men alle andre mærker der sælger bagte øjenskygger, anbefaler det.
Det var gået lige over hovedet på mig. Øv nu havde jeg brugt øjenskyggerne så lang tid uden at vide det.
Men det var et forsøg værd. Og hvor blev jeg glad for resultatet 🙂
Jeg har taget et billede af det så I kan se forskellen på øjenskyggen tør og våd. Det er lidt svært at se hvor stor forskel der er på billedet, men det giver da en ide 😉
Jeg har brugt de to samme farver på begge øjnene. Mit højre øje er med den tøre øjenskygge, og mit venstre øje er med den våde.
e.l.f. Baked eyeshadow palette anmeldelse

For den våde version har jeg taget en lille tallerken med lidt vand i og dyppet min pensel i det, og derefter væddet øjenskyggen. Så har jeg tørret penslen af på kanten af tallerknen og brugt øjenskyggen ligesom normalt. Det er meget lidt vand der skal til.

Jeg er virkelig blevet glad for øjenskyggerne nu, det var lige det jeg gerne ville have. Jeg kan klart anbefale dem til andre der gerne vil have nogle lækre farver der passer sammen!

Og så har jeg lært at læse lidt om makeup der er nyt for mig 😀

Find paletten her!

Mange hilsener fra Nanna 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published.