e.l.f. Cosmetics

Næsten al min makeup kommer fra samme mærke: e.l.f. Cosmetics
Jeg faldt over dem for snart 3 år siden, på et bryllupsforum, hvor nogen anbefalede dem hvis man skulle bruge nogle nye farver til ens bryllup, men det måske ikke var noget man gad eller havde råd til at investere mange penge i.

Altså blev der reklameret med billig makeup, og jeg skyndte mig ind for at se om det overhovedet var noget spændende. Og det var det i den grad.

e.l.f. Cosmetics har rigtig meget forskelligt, i tre forskellige mærker og prisklasser:
 
Essentials som er deres billigste mærke, er i ganske fin kvalitet. Det var nok det jeg købte mest i starten, da det er så billigt at man kan prøve nogle forskellige ting og farver. Så det er også et rigtig fint mærke at starte ud med, når man begynder at bruge makeup. Priserne starter fra £1.50.

Se Essentials produkterne her

 
Mineral som er lavet af fint malede krystaller og pigmenter, der lader huden ånde igennem. Den er derfor velegnet til sart eller uren hud. Jeg elsker denne del af e.l.f. Cosmetics! Det holder virkelig godt og er meget pigmenteret. Jeg bruger mest deres mineral foundation til £5.95, og deres mineral øjenskygger til £3.00.

Se Mineral produkterne her

 
Studio er e.l.f. Cosmetics bedste mærke og også dyreste. Det er et rigtig lækkert mærke, som jeg også er begyndt at bruge mere og mere. Det har rigtig god holdbarhed, og fine farver! Det er et godt mærke til dem der ved hvilke farver de vil have og hvad der passer godt til dem. 

Se Studio produkterne her

 
e.l.f. Cosmetics har ikke nogen fysisk butik i Danmark, men man kan få nogle af deres produkter i Bilka og Føtex (ved ikke om det fås i andre butikker?), men det er kun Essentials og Studio de har, og kun et lille udvalg. Men ganske fint hvis man lige pludselig står og mangler noget. 
Ellers plejer jeg at bestille fra deres webshop. Det går forholdsvis hurtigt at få bestillingen og koster fra £3.95 at få det sendt.

Jeg kan varmt anbefale at melde sig til deres nyhedsmail, for de har meget tit rigtig gode tilbud. Dem benytter jeg mig som regel af, og så kan det jo endnu bedre betale sig at købe hos dem 🙂

Gå ind og tjek deres produkter ud, men pas på for man bliver altid fristet 😉

Mange hilsener fra Nanna 😀

e.l.f. Cosmetics Danmark


Leave a Reply

Your email address will not be published.