Første indlæg, og inspiration til weekend makeup!

Jeg har nu i snart mange år haft lyst til at have min egen blog. Jeg elsker at læse andres, og synes det er en fed måde at dele ideer og tanker, og blive inspireret på!

MEN, hvad skulle den handle om? Jeg kunne ikke lige finde på noget, så jeg droppede tanken igen.

Nu er der så gået nogle år, og jeg har fået nye hobbyer og interesser, som jeg faktisk synes det kunne være sjovt at skrive om.
Min mand var også vild med blogging-ideen, så vi blev enige om at dele hvad der nu er blevet til dimserderdutter.dk
Vi kommer til at have hver vores emner, og sikkert også nogle vi begge skriver om.
 
Jeg interesserer mig for og elsker makeup, negle, DIY og hækling, bla.
Så det er det jeg kommer til at skrive og dele mest om 🙂
Der vil også være en smart indeling i indlæggene, for det er nok ikke så mange mænd der gider læse noget om makeup og negle (men hvad ved jeg) 😉 så derfor vil de indlæg der henvender sig mest til kvinder både blive lagt ud på forsiden og i fanebladet For Kvinder, og dem til mændene vil blive lagt på forsiden og på For Mænd.
Så kan man selv klikke rundt i det man gider læse.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang, første indlæg her var lidt en sej én at komme igennem, når man aldrig har prøvet det før. 

Her til slut vil jeg bare lige dele lidt inspiration til en fin men alligevel afslappet makeup, der kan bruges både til hverdag men også hvis nogle leder efter en fin weekend makeup, som kan bruges til fest 🙂 Jeg er vild med de brune og orange nuancer i øjenskyggen, for det er sommer farver med et hint af det efterår vi snart skal tage stilling til!

​Mange spændte hilsener fra Nanna 🙂

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.